Novinky z blogu
Nebankovní hypotéka / Novinky z blogu / Podle výše úvěru vám může být poskytnuta i nebankovní hypotéka bez zástavy

Podle výše úvěru vám může být poskytnuta i nebankovní hypotéka bez zástavy

3. prosince 2015

Podle výše úvěru vám může být poskytnuta i nebankovní hypotéka bez zástavy

Někdy nechceme, nebo dokonce nemůžeme, odkládat aktuální potřeby. Řadu věcí si toužíme pořídit okamžitě a uhradit později, formou měsíčních splátek. Občas je ale problém, čekat dlouhou dobu na vyřízení žádosti o půjčku v bance. Můžete využít nebankovní hypotéku! Podle výše vašeho požadavku vám bude poskytnuta i nebankovní hypotéka bez zástavy.

Rodinám, podnikatelům i single domácnosti

Nebankovní hypotéka už pomohla celé řadě osob. Někdy se stane, že aktuálně nemáte k dispozici dost vysokou částku ve formě úspor. Přitom si chcete pořídit něco okamžitě. Občas je to vybavení do domácnosti, občas je potřeba uhradit dětem rekreační pobyt. Překvapit vás mohou i náhlé výdaje, třeba nefungující rodinné auto. Cena oprav osobních automobilů se může vyšplhat až na desítky tisíc korun! Nebankovní hypotéka vám ráda pomůže uhradit potřebné výdaje. A když vaše půjčka není příliš vysoká? Je tu nebankovní hypotéka bez zástavy!

Podnikáte a objevila se před vámi zajímavá obchodní příležitost? Je třeba rychle sehnat peníze na počáteční investici? Před takovou příležitostí nemusíte zavírat dveře. Nebankovní hypotéka bez zástavy je určena i pro ty, kteří podnikají a nemohou doložit stálou výši měsíčního příjmu.

Refinancování vám umožní nebankovní hypotéka

Kdo si sjednal před mnoha lety několik menších úvěrů, dostal se do nepříjemné situace. Musí splácet mnohem vyšší úrok než dnes, kdy na finančním trhu vládnou mnohem příznivější nabídky. Také se dříve neobjevovalo v nabídce tolik produktů, které by umožňovaly rychlé refinancování úvěrů. Oproti tomu je tu dnes , která je ideální půjčkou pro všechny ty, kdo chtějí nadále platit jen jeden úvěr, za příznivějších podmínek. U nebankovní hypotéky si můžete prodloužit dobu splácení až na dvacet let! Co kdybyste již za pár dní spláceli každý měsíc jen polovinu současné výše měsíčních splátek?

 

Po vyplnění kontaktního formuláře získáte informace o úvěru i pro vaši domácnost nebo firmu.